Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Pregatiti de Craciun? Iata cateva idei pentru realizarea decoratiilor de Craciun perfecte, cu ajutorul echipamentelor de Gravura Laser 🤶❄️☃️

Pregatiti de Craciun? Iata cateva idei pentru realizarea decoratiilor de Craciun perfecte, cu ajutorul echipamentelor de Gravura Laser 🤶❄️☃️

🎅 Craciunul este anotimpul magic al anului, iar decoratiile de Craciun sunt o parte esentiala a magiei. Pentru a crea ornamentele de brad perfecte, cu propriile manute, dar in tandem cu ajutorul tehnologiei moderne, cum ar fi echipamentele laser, disponibile in majoritatea atelierelor de produse personalizate, este nevoie de cativa pasi simpli si rapizi ☃️

❄️ In acest articol, vom explora impreuna acesti pasi esentiali pentru a realiza decoratiile de Craciun care-i vor face sa zambeasca pe clientii si prietenii nostri, toate aceastea, gravate si debitate din Placaj de diferite esente, imbinate cu elemente de Plexiglas colorat sau oglinda, lucrand cu echipamentele laser. 

🤶Haideti sa incepem!

PASUL 1: CUM NE GASIM INSPIRATIA DE CRACIUN?
Primul pas este sa ne gasim inspiratia. 
Cu Craciunul care se apropie cu pasi repezi (cei din domeniul atelierelor de productie de ornamente de brad stiu), putem cauta surse de inspiratie pe internet, in magazine sau chiar din amintirile noastre de Craciun, cu ce imagini ne-au ramas intiparite in memorie de la prieteni, familie sau chiar din copilarie. 
Gasim o multime de idei pe care le putem adapta nevoilor si dorintelor noastre, in functie de materialele si echipamentele pe care le avem disponibile. Pentru un plus de efect, va recomandam un mix de idei, in urma caruia sa rezulte un produs nou, unic, nu copierea exacta a proiectelor disponibile pe internet. 
👉 De asemenea, puteti apela la un designer specializat sau la achizitionarea de desene de tip Bundle / Vector, cu tematica de Craciun / Iarna.
Astfel vor rezulta creatii deosebite, unice in felul lor, perfecte pentru a fi oferite celor dragi si pentru a aduce zambete pe chipul celor mici, dar si al celor mari.

PASUL 2: DESIGNUL PRODUSELOR

Odata ce avem inspiratia, este momentul sa cream designul produselor noastre. Alegem cu grija elementele pe care dorim sa le utilizam, adaptate la materialele disponibile in atelier si creionam pe hartie sau calculator obiectul final. Daca realizam desenul pe hartie, va urma un pas intermediar, transpunerea desenului in format vectorial. 
👉 Recomandam utilizarea de programe de tipul Corel Draw, Adobe Illustrator, AutoCad sau orice alt program vectorial pe care il cunoasteti, asigurandu-va ca designul este potrivit pentru laser si ca il puteti importa in software-ul echipamentului dvs. laser.

PASUL 3: ALEGEREA MATERIALELOR POTRIVITE

Acum, este timpul sa alegem materialele potrivite pentru decoratiile noastre. Pentru aceste proiecte, Placajul de Plop, Placajul de Fag, Placajul de Cedru, combinat cu Plexiglasul (colorat sau transparent) sunt optiuni excelente. 
👉 Aceste materiale sunt durabile si pot fi usor lucrate cu aproape orice echipament laser de dimensiuni mici sau mari. Pentru un aspect elegant, puteti folosi si Plexiglasul Oglinda sau insertii de bucati de Metalex.
La final, nu uitati sa pregatiti placile pentru debitarea laser, urmarind cateva idei din 👉 acest articol.

PASUL 4: DEBITAREA CU LASER
Unul dintre cele mai importante aspecte in crearea decoratiilor de Craciun cu echipamentele de debitare si gravura laser este setarea corecta a vitezei si puterii pentru debitarea materialelor. 
👉 Pentru Placajul de Plop, setarile optime variaza in functie de grosime, dar in general, o putere medie si o viteza medie pot fi un punct de plecare, pentru testarea setarilor optime fiecarui material in parte. 
👉 Plexiglasul Transparent necesita setari specifice pentru a evita topirea sau fisurarea. Consultati manualul echipamentului dvs. pentru a stabili setarile corecte si realizati cateva teste, in functie de grosimea si densitatea materialului din care doriti sa realizati ornamentele de brad. ☃️

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

PASUL 5: PRODUSUL FINAL
Dupa ce echipamentul laser a terminat lucrul, ati eliminati folia de protectie a materialului (pentru o taiere curata si fara arsura pe margine, conform articolului anterior), ati gravat si debitat toate piesele, ati lipit elementele intre ele (daca este vorba de un design complex), veti obtine decoratiile de Craciun personalizate si deosebite. ☃️ 

BONUS: Pentru un plus de #wow, puteti adauga detalii suplimentare, cum ar fi vopsea sau sclipiciul sau alte elemente: hartie creponata, autocolante etc. 

🎅 De asemenea, daca realizati decoratiuni de pom simple, doar debitate si gravate laser, puteti sa le oferiti cadou impreuna cu un set de acuarele, creioane sau carioci, pentru ca fiecare sa-si coloreze decoratiunile in culorile dorite.

🎅Si iata, ati creat decoratiile de Craciun perfecte cu ajutorul echipamentelor laser. Cu acesti pasi simpli si cu materialele potrivite, puteti adauga o nota speciala Craciunului vostru.

Ne bucuram ca ati ales sa aflati mai multe despre crearea decoratiilor de Craciun cu ajutorul echipamentele laser si v-am pregatit pe site o multime de materiale perfecte pentru realizarea unor ornamente de vis! 

🎅 Distrati-va si bucurati-va de proces si Craciunul vostru si al celor din jur va fi cu adevarat magic!

Suport clienti In intervalul orar: 9:00-17:00

0728874496 info@fabtech.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!