*** In perioada 16 - 31 MAI profita de oferta 5+1 = 5! *** Adauga in cos 5 placi din acelasi material de 500x1000mm si primesti 6 placi! *** Oferta valabila pentru Placile de Mucava de 1, 1.5, 2 si 3 mm *** Placaj de Plop categoria AB de 3 si 4 mm *** Placile de Forex Alb si Colorat *** Plexiglas Translucid, Alb, Colorat si Transparent (extrudat). *** Profita de oferta! *** Stoc limitat! ***

Produse FabTech

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Fiecare membru al echipei noastre a realizat de-a lungul timpului, in cadrul atelierului, produse pentru uz propriu, ex: tablouri personalizate tip oglinda, acvarii, brelocuri, suporti de televizor, carcase de calculator din lemn masiv, elice pentru drone, etc, punandu-ne astfel mintea la incercare in gasirea celor mai bune solutii tehnice si obtinerea celor mai mici costuri de productie.
  • Foarte multe dintre aceste produse au fost admirate de catre voi in momentul cand v-ati ridicat personal comenzile din magazin, si am realizat astfel la cererea voastra, aceasta categorie Produse Fabtech, plecand de la ideea de baza ce a stat la dezvoltarea fiecarui produs.
  • In cazul in care va doriti un proiect asemanator, va puteti face o parere de costurile realizarii acestuia accesand pagina Produse FabTech. 
  • Fiecare produs se poate modifica conform cerintelor.

Serviciile pe care le putem oferi le puteti vedea aici.
 

Suport clienti In intervalul orar: 9:00-17:00

0728874496 info@fabtech.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!