*** In perioada 16 - 31 MAI profita de oferta 5+1 = 5! *** Adauga in cos 5 placi din acelasi material de 500x1000mm si primesti 6 placi! *** Oferta valabila pentru Placile de Mucava de 1, 1.5, 2 si 3 mm *** Placaj de Plop categoria AB de 3 si 4 mm *** Placile de Forex Alb si Colorat *** Plexiglas Translucid, Alb, Colorat si Transparent (extrudat). *** Profita de oferta! *** Stoc limitat! ***

Adezivi

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

La FABTECH poti sa gasesti o gama variata de adezivi pentru proiectele tale de bricolaj, atat  pentru suprafete lucioase, cat si pentru suprafete rugoase. 

Printre produsele noastre se numara adezivul universal lichid pentru plexiglas, adezivul STANGER pentru suprafete multiple, adezivul universal UHU, Gelul Acrifix, ce ofera o rezistenta foarte buna a lipiturii, adezivul cianoacrilat cu pipete si activator, baghete adeziv pentru lipit diverse elemente si obiecte handmade, potrivite pentru pistoalele de lipit. 

Aceste tipuri de adezivi sunt recomandate pentru lipirea materialelor lemnoase, a placilor acrilice, hartie, carton, textile, ceramica, piele, fibra sintetice si multe altele.

In functie de fiecare proiect, puteti alege un adeziv lichid sau gel, transparent sau alb.

Suport clienti In intervalul orar: 9:00-17:00

0728874496 info@fabtech.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!