Gravura Laser pe rondele din Lemn Masiv - Signalistica numere de masa pentru nunta in padure

Gravura Laser pe rondele din Lemn Masiv - Signalistica numere de masa pentru nunta in padure
Este vara, asa ca este oficial deschis sezonul de petreceri, nunti si botezuri, mai ales ca este frumos afara si evenimentele in natura sunt la mare cautare. Cu aceasta ocazie, ne-am gandit, sa va inspiram cu un proiect drag noua: o colectie de numere de masa pentru o nunta, in natura. Aceaste obiecte au fost realizate in atelierul nostru, cu ajutorul echipamentelor si serviciilor disponibile 👉 aici

Povestea e simpla si frumoasa si incepe cu cativa busteni cazuti, gasiti la marginea potecii, intr-o zi ploioasa de vara, urcatul lor in masina si primirea lor in atelier. Dupa ce au fost frumos taiati, de aceeasi grosime, au fost finisati pe ambele fete si pe muchii, pentru a evita zonele taioase sau aschierea. O zi mai tarziu, aerul uscat din Bucuresti (din atelierul nostru) si-a pus amprenta pe rondelele noastre de copac, favorizand o uscare accelerata si o crapare artistica a tuturor placilor de lemn. 



Natura si fenomenele naturale si-au spus cuvantul, asa ca ne-am bucurat de unicitatea fiecarei felii, asa ca am trecut la pasul urmator 👉 gravura laser. Am realizat un sablon simplu, din carton ondulat, care este perfect pentru realizarea de ghidaje, in care am putut aseza fiecare piesa in parte, pentru a crea uniformitate si pentru a centra usor cifrele ce urmau a fi gravate, cifre ce vor semnaliza numarul fiecarei mese in parte. 
Asezate frumos, a rezultat o gravura contrastanta, superba, cu aspect natural, boho 😍. Am setat laserul pe putere mare si am creat un mic efect 3D, cu o adancime mica, dar de design.

Dupa ce primul test ne-a iesit foarte frumos, am continuat cu celalalte numere, fiecare placuta fiind unica, prin forma si modul de uscare. Pentru a finaliza si a transforma cateva rondele simple, in numere de masa, personalizate, am aplicat 2 straturi de lac pe baza de apa, cu uscare rapida si finisaj mat, care au dat o patina deosebita pieselor.

Speram ca va place finalitatea proiectului nostru si va dorim mult #sporlabricolat!

 

Suport clienti In intervalul orar: 9:00-17:00

0728874496 info@fabtech.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!