*** In perioada 16 - 31 MAI profita de oferta 5+1 = 5! *** Adauga in cos 5 placi din acelasi material de 500x1000mm si primesti 6 placi! *** Oferta valabila pentru Placile de Mucava de 1, 1.5, 2 si 3 mm *** Placaj de Plop categoria AB de 3 si 4 mm *** Placile de Forex Alb si Colorat *** Plexiglas Translucid, Alb, Colorat si Transparent (extrudat). *** Profita de oferta! *** Stoc limitat! ***

#proiectedinatelier - Macheta de arhitectura realizata din placaj si lemn

#proiectedinatelier - Macheta de arhitectura realizata din placaj si lemn

In acest articol dorim sa va prezentam o macheta de arhitectura realizata din placaj din lemn. Consideram ca placajul este unul dintre cele mai versatile materiale disponibile, fiind perfect pentru o gama larga de proiecte.

#Placajul din lemn este un material format din mai multe straturi subtiri de lemn, lipite intre ele cu adezivi puternici. Acest proces de productie confera placajului din lemn numeroase avantaje:
💡#durabilitate mare: datorita structurii sale stratificate, placajul este mult mai rezistent la umezeala si la alti factori care pot afecta lemnul masiv.
💡#greutate redusa: este un material mult mai usor decat lemnul masiv, ceea ce il face mai usor de manipulat si prelucrat
💡#pret scazut: este mai accesibil din punct de vedere financiar decat #lemnul masiv, iar textura este una placuta.

In plus, #placajuldinlemn este disponibil intr-o varietate larga de grosimi si dimensiuni, ceea ce il face un material ideal pentru o gama larga de proiecte #handmade si de #bricolaj: de la constructia de mobilier si amenajarea interioara a spatiilor, intr-o maniera originala, la constructia de obiecte personalizate, de decor sau chiar case, podele si nave, placajul de lemn poate fi folosit intr-un numar infinit de aplicatii.

Deci, daca sunteți in cautarea unui material durabil, usor si versatil, alegeti placajul de #lemn.
Cu siguranta veti gasi o multime de proiecte interesante pe care le puteti realiza cu acest #material minunat.

De asemenea, daca va place aceasta macheta, va invitam sa vizitati pagina prietenilor nostri de la SpotDesign.

Suport clienti In intervalul orar: 9:00-17:00

0728874496 info@fabtech.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!