Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Care sunt tipurile de lemn ce pot fi prelucrate prin gravura si debitare laser si care sunt beneficiile utilizarii acestei metode de personalizare?

Care sunt tipurile de lemn ce pot fi prelucrate prin gravura si debitare laser si care sunt beneficiile utilizarii acestei metode de personalizare?

Care sunt cele mai potrivite tipuri de lemn si placaje din lemn care se preteaza prelucrarii prin debitare si gravura laser?


Chiar daca gravura laser este o tehnica versatila si se poate realiza pe aproape orice tip de material, fie ca este vorba de lemn sau alt material, pentru un rezultat de impact, cu muchii taiate drept, corect si gravura contrastanta, cu impact vizual mare, recomandam ca alegerea materialelor sa se faca cu atentie, eventual, in urma unor teste.
Materialele pe care le comercializam si le recomandam:


5 motive pentru care sa alegi gravura si debitarea laser pentru prelucrarea suprafetelor si a obiectelor din lemn

Gravura si debiterea lemnului cu ajutorul echipamentelor laser, ofera o serie de beneficii, printre care si faptul ca este un proces ce poate fi utilizat in numeroase industrii, pentru o gama variata de produse si suprafete, reprezentand deja un standard de calitate in diferite zone de activitate (placute de identificare, materiale promotionale, decoratii, mobilier, publicitate, spatii de advertising etc.).

Cele mai apreciate beneficii sunt:

  1. Ofera customizare rapida: gravurile custom si obiectele personalizate pot fi produse in doar cateva minute, intr-un mod simplu si rapid. In functie de materialul, grosimea si culoarea suprafetei obiectului ales, ne putem juca cu gravura de diferite grosimi de linie si gravuri de suprafata, alegand diferite texturi;

  2. Nu necesita alt pas in plus: este un proces complet, fara contact intre lentila laser si suprafata gravata. In cazul unor materiale, dupa gravare si debitare, suprafata necesita stergere usoara cu o laveta, pentru a inlatura surplusul de cenusa rezultat in urma arderii, dar nu este un pas obligatoriu, el fiind ales sau omis, in functie de fiecare proiect in parte; acest lucru, fara pasi suplimentari, simplifica procesul, crescand astfel randamentul si profitabilitatea;

  3. Procesul este unul simplu: creati designul dorit in programul preferat (preferabil vector sau imagine *.jpg, in functie de fiecare proiect, daca este necesara si debitarea sau doar gravura), trimiteti grafica catre softul echipamentului laser, de unde il veti pregati pentru a fi trimis in productie, simplu si rapid.

  4. Debitarea si gravura laser, reprezinta procese curate si precise, fara a rezulta aschii sau resturi materiale, precum cele rezultate in urma debitarilor CNC, asigurand un spatiu de lucru curat si precis. Gravura laser ofera o precizie de mare acuratete, chiar si pentru modele de mici dimensiuni. De asemenea, gravura este o metoda de personalizare cu viata lunga, fiind rezistenta in timp.

  5. Echipamentul are viata lunga de exploatare, nu necesita multe accesorii (acelasi echipament laser poate taia diferite materiale si grosimi) sau consumabile (lentilele sunt cele care se uzeaza si se pot inlocui in timp, in functie de volumul de lucru), pastrand constant o calitate ridicata a taieturilor si a gravurilor.

Suport clienti In intervalul orar: 9:00-17:00

0728874496 info@fabtech.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!