Testimoniale

Testimoniale

Plexiglass de înaltă calitate!

Boutique ABC

Prețuri decente! Transport ok!

Rusu Vlad

⭐⭐⭐⭐⭐

Dacă ar fi fost 10 stele le-as fi acordat cu siguranța pe toate. O firma de un profesionalism cum rar am întâlnit. Am confecționat la dansii niște siluete pentru show-room-ul nostru, i-am întrebat dacă pot realiza lucrarea într-un termen scurt, mi-au confirmat ca da, si au terminat-o chiar mai repede. In plus de asta m-au informat permanent despre stadiul execuției, m-au sunat sa se asigure ca totul e Ok dupa ce le-am receptionat in vedere ca materialele erau foarte sensibile la transport. Ii recomand cu mare drag.

Ghetea

Mihaela Ghetea

⭐⭐⭐⭐⭐

Oameni profesionisti si amabili. Am primit informatii pretioase, atat telefonic cat si face2face in privinta alegerilor facute.

Morosan

Andrei Morosan

⭐⭐⭐⭐⭐

Am facut cu ajutorul lor niste masti pentru gurile de aerisire de la bloc. Echipa de la Fablab a fost extraordinara. De calitatea lucrarii, ce sa mai vorbim... incredibil. Vedeti in fotografiile anexate. Au lucrat foarte rapid. M-au ajutat cu o multime de informatii si sfaturi. Asa oameni deosebiti mai rar in vremurile noastre.

Mihaila

Razvan Mihaila

⭐⭐⭐⭐⭐

Au servicii rapide, prompte, de calitate. Dau dovada de profesionalism. Se implica si in proiecte comunitare, sociale si educative. Recomand mai ales firmelor de mobilier, arhitectilor si inginerilor.

Murgulet

Marian Murgulet

⭐⭐⭐⭐⭐

Am colaborat cu echipa Fab Lab de doua ori și de fiecare data am fost uimit de profesionalismul lor si de amabilitatea cu care își tratează clienții. Nu doar ca sunt prompți și deosebit de pricepuți, sunt inventivi și originali, oferă mai mult decât ar putea cineva sa ceara. Nu mi-a venit sa cred cât pot fi de drăguți și săritori, o experiența destul de rară, din păcate. Ii recomand cu toată caldura, sunt sigur ca vor găsi o soluție pentru orice problema aveți, câta vreme intra in aria lor de competenta! Veți fi cuceriți de felul in care știu sa își trateze clienții!

Mihaila

Razvan Mihaila

Suport clienti In intervalul orar: 9:00-17:00

0728874496 info@fabtech.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!